Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Körömlakk

A külcsín nem elég, ha be­lül­ről nem su­gár­zik a har­mó­nia. /Ördög Nóra/

Már a 13-14éves lányok körében is nagyon elterjedt a műköröm.A "babás" kezeikhez néha feltűnő, taszító nagy körmökkel rendelkeznek.Nyilván szeretnének szép, ápolt körmöket, "cicás" megjelenést. Erre találták fel a gél lakkot! Én kozmetikusnak tanulok, ott nem megengedett a hosszú köröm és a sötét körömlakk. Én is gél lakkot használok, mert az ápolt köröm abban a szakmában elengedhetetlen! Otthon is simán ellehet készíteni!

A gél lakk fantasztikusan tartós,de mielőtt valaki felkeni, számoljon azzal hogy nem lehet pikk-pakk megszabaulni tőle..:) Aki mégis félne a gél lakktól, annak találtam egy másik megoldást! A ROSSMANN és MÜLLER drogériákban kapható Essence Studio Nails base sealer nevű tartós körömlakk. A fedőlakkjával akár 1hétig tartós lesz a lakkod.(Az általános 2-3 nap helyett) És könnyen lemosható a gél lakkal ellentétben:)

Használata:)

1. Tisztítsd meg a körmöd lemosóval, hogy lakkmaradék és olajmentes legyen és a többoldalú körömreszelő tisztításra kijelölt részével (clean) bolyhozd fel a felületét.

2. Vigyél fel egy réteg alapozó lakkot, vagy körömbarázda kiegyenlítő alaplakkot (ridge filler).

3. Tegyél egy csepp lakkot a körmöd közepére, kicsit feljebb a körömágytól.

4. Óvatosan told le a cseppet a körömágyig, épp csak egy apró rést hagyva.

5. Ezután húzd fel a csíkot a körmöd végéig.

6. Térj vissza a kiindulópöttyre és húzd ki oldalra a köröm görbülő részéig.

7. Húzd fel a csíkot a körmöd végéig.

8-9. Ismét a hatos-hetes lépés következik, a másik oldalon. Végül ismét húzz egyet közepén, hogy összedolgozd a csíkokat.

10. Ha szükséges, ismételd meg még egy rétegben. Elfoglalt anyukák inkább egy rétegben is jól fedő színeket válasszanak. Végül jöhet egy gyorsszárító fedőlakk, meg a türelmesen, összefonott kacsókkal üldögélés a száradásig olyan notórius lakkba piszkítóknál, mint amilyen én is vagyok.

Még egy apró trükk a végére, amit egy profi körmös javasolt: a köröm végére (élére) is mindig vigyük fel a lakkot, így lassabban kezd el lepattogni felülről.

Ha esetleg vannak az olvasók között profi lakkozók, akkor várjuk a további tanácsokat!

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 10910
30 nap: 65
24 óra: 5